Nyheter

Emmaboda Industriservice AB är ett legotillverkande verkstadsföretag. Vi arbetar från konstruktions- och ritningsarbeten via plåt, svets, maskinbearbetning, ytbehandling till slutmontage, avprovning samt installation och idrifttagning hos slutkund, där även fortsatt service förekommer.

Idag är det ”Det mindre företaget med de Stora resurserna”.

Nyheten i den redan stora maskinparken är Arborrverket, som gör sällskap med bland annat supportsvarvarna som kan bearbeta detaljer med en diameter på 1,2 m och CNC-styrda fräsmaskinen.
Arborrverket hos Industriservice är ett TOS och tillverkat i Tjeckoslovakien. Det har ett modernt styrsystem HEIDENHAN som är programmerbart med fasta bearbetningscykler. Det har följande imponerande bearbetningsmöjligheter.

IMG_0405Bordstorlek = 1,6 X1,8 meter
Max bordbelastning = styckevikten, 12 ton
Höjdrörelse Y= 2 meter
Längdrörelse Z = 1,25meter
Tvärrörelse X =3,5 meter
Spindelutskjut W= 0,8 meter
Motoreffekt= 37 KW
Max spindelhastighet= 1200 RPM

Bilder på Aborrverket finns på vår bildsida.

Som framgår av företagsnamnet så är service ett annat område i företaget. Här finns tillgång till duktiga reparatörer med lång och gedigen erfarenhet av det mesta som kan gå sönder och går att reparera eller bytas ut. Med 5 st välutrustade servicebilar, duktig och kunnig personal kan Emmaboda Industriservice täcka ett stort upptagningsområde och ge snabb hjälp.

Hör gärna av Er. Vi vill och kan hjälpa Dig!

0471-10177

Copyright © 2014 Emmaboda Industriservice. All rights reserved.